NYHED:  Det er nu muligt at bestille tid online til konsultation hos vores dygtige sygeplejersker til udvalgte undersøgelser. 


CORONAVIRUS!

  • Mød ikke op på lægehuset, hvis du har snot, hoste, ondt i halsen eller feber uden først at have talt med lægehuset pr. telefon.
  • Konsultation kan også foregå pr. telefon/video. Kontakt os venligst for aftale.
  • Patienter, der indkaldes til konsultation i klinikken, skal ikke møde i klinikken før aftalt tid. Det antal patienter, som sidder og venter, skal reduceres til et minimum.
  • Patienter, hvor der mistænkes smitte, som alligevel møder i klinikken, afvises ved indgangen.  

Hvis du bliver syg (feber, hoste, synkebesvær, vejrtrækningsbesvær) eller hvis du har haft tæt kontakt med en mistænkt smittet person, så skal du først ringe til lægehuset og ikke gå ind i venteværelset eller møde op i klinikken!


For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. HUSK AT OPRETTE BØRN I EGET CPR-NR.  Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

 

Nyt lovkrav fra Styrelsen for Patientsikkerhed: Receptfornyelse af vanedannende medicin 

Information: Receptfornyelse af sovemedicin, beroligende samt angstdæmpende eller stærk smertestillende medicin, kan fremover kun ske ved fysisk fremmøde i Lægehuset. Recepten fornyes for én mdr. af gangen af praksispersonalet med mindre egen læge har angivet andet.

Det vil sige, at det ikke længere er muligt at få recepten fornyet via telefon, app. eller hjemmesiden. Konsultation ved lægen med personligt fremmøde 1 gang årligt er samtidig påkrævet, idet behovet for fortsat behandling kræver en gennemgang sammen med lægen.


Der fornyes recepter på afhængighedsskabende medicin følgende tidspunkter:

Mandage mellem kl. 14.45 og 15.45

Tirsdage mellem kl. 14.45 og 15.45

Onsdage mellem kl. 8.00 og 8.30

Fredage mellem kl. 8.00 og 8.30
Tidsbestilling og receptfornyelse
Husk at receptfornyelser og almindelig tidsbestilling foregår via sekretariatet mellem klokken 09.00 og 13.00 eller via hjemmesiden